Ispiši ovu stranicu

Još jedna uspješna Kava sa studentima

Još jedna uspješna Kava sa studentima Sandra Grgić

Europski dom Vukovar već šestu godinu zaredom uspješno provodi aktivnost Kava sa studentima , na kojoj je omogućen susret mladih koji žele studirati i mladih koji su na studiju ili su nedavno završili studij. U neformalnom razgovoru uz šalicu toplog napitka mladima je pružena mogućnost razgovora sa studentima različitih fakulteta iz različitih gradova, unutar i izvan Hrvatske. Razmijenjene su informacije o fakultetima, ispitima, profesorima i svemu ostalome što buduće i sadašnje studente zanima.

-Cilj ovog susreta je informiranje i pobliže upoznavanje mladih sfakultetima kako bi imali što manje nedoumica za odluku kada za to dođe vrijeme. Europski dom Vukovar na svim područjima svoga djelovanja nastoji poboljšati kvalitetu života u zajednici, pa tako i ovom Kavom za studente želi pružiti podršku i poticaj mladim ljudima koji žele nastaviti put obrazovanja- rekla je Maja Buljubašić ispred Europskog doma Vukovar.

Aktivnost Europskog doma Vukovar Kava sa studentima iz godine u godinu ima sve veće zanimanje i odaziv srednjoškolaca i studenata. Eleonora Đekić ispred Gradske knjižnice Vukovar naglasila je važnost ovakvih aktivnosti i koliko mogu pomoći svakom studentu.

-Velika nam je čast da se u Gradskoj knjižnici Vukovar već nekoliko godina održava ova aktivnost, koja je važna zato što naši mladi imaju priliku upoznati se i čuti iskustva naših studenata. Osim tema o fakultetima ovdje se može čuti i o studentskom životu, stipendijama, a najbitnija je edukativna nota- rekla je Eleonora Đekić.

Pročitano 905 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI