Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

HGK: Oglašavanje na društvenim mrežama

Sudionici seminara Sudionici seminara Foto: J. Vrdoljak

U okviru programa „Google digitalna garaža“ u Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK) – Županijskoj komori Vukovar održan je Interaktivni besplatni seminar „Oglašavanje na društvenim mrežama“, a održao ga je Marko Hrnjak,  certificirani Googleov trener i specijalist digitalnog oglašavanja portala MojPosao.

Ideja oko programa digitalne garaže je stjecanje osnovnih digitalnih marketinških kompetencija za male i srednje tvrtke.

Po riječima Marka Hrnjaka, polaznici seminara su mogli doznati o najvažnijim trendovima u svijetu digitalnih komunikacija, ukazati na najčešće pogreške ali i ukazati na dobre prakse kako bi se novci najbolje iskoristili.

-Zašto oglašavanje na digitalu? Prvenstveno jer je jednostavno i jer omogućava da u nekoliko trenutaka dođete do bilo koga bilo gdje u svijetu. Također i zbog mjerenja koja su nam dostupna u digitalnom svijetu, za razliku od nekih tradicionalnih kanala, znamo gdje je utrošena svaka lipa i koliko smo iz nje izvukli – pojasnio je Hrnjak.

Ivan Sarić iz Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) – Regionalnog ureda Osijek kaže kako su ovaj seminar organizirali  jer to traže njihovi članovi.

-Program nastavljamo dalje. Inače, sve te programe radimo u okviru našeg PUMA programa kojeg više od 10 godina prati i sufinancira Vukovarsko-srijemska županija, kako njegovi polaznici koji dolaze iz tvrtki, odnosno kadrovi iz gospodarstva, ne bi morali odlaziti u Zagreb ili neka druga mjesta – kaže Sarić.

Program Digitalne garaže, u sklopu kojega je organiziran ovaj seminar, uključuje niz besplatnih edukacija za poslodavce o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Cilj je ovog seminara osnažiti trenutnu i buduću radnu snagu zemlje digitalnim vještinama te pomoći malim i srednjim tvrtkama ubrzati rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

Seminar je organizirao HUP – Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u partnerstvu s Googleom i Algebrom te u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom – ŽK Vukovar.

Pročitano 526 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI