Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Gradonačelnik Penava posjetio Udrugu žena Vukovar

U povodu Međunarodnoga dana žena, 8. ožujka, gradonačelnik Vukovara Ivan Penava  i njegov zamjenik Marijan Pavliček posjetili su Udrugu žena Vukovar u njihovim prostorima u Borovu naselju.

Tom prigodom gradonačelnik i njegov zamjenik čestitali su članicama Udruge Međunarodni dan žena, 8. ožujka i darivali ih ružama.

-Zadovoljstvo nam je biti kod  dragih prijatelja, Udruge žena Vukovar s kojom jako dobro surađujemo i koja jako dobro radi, organizirajući razne tečajeve za svoje članice i članove. Jednako kao i prošle godine, kada smo tu bili za Međunarodni dan žena 8. ožujka, zadovoljstvo mi je biti ovdje i danas i barem s jednim cvijetom uljepšati im njihov dan- rekao je gradonačelnik Ivan Penava.  

Jelena Janković administrativna tajnica u Udruzi žena Vukovar izrazila je zadovoljstvo posjetom gradonačelnika i njegovog zamjenika naglasivši kako je vrlo važna potpora lokalne zajednice u  svome radu.

Udruga žena Vukovar djeluje već 22 godine i radi na primicanju marginaliziranih skupina, glavnom teže zapošljivih osoba kojima pokušava pomoći kroz projekte koje provodi. Janković je naglasila kako trenutno provode  tri EU projekta. Projekt  Eko Start kojega je uspješno završilo 42 polaznika, projekt Zaželi u okviru kojega je zaposleno 10 žena, te projekt Nova znanja nove prilike, kojim će se obučiti 32 osobe u četiri županije za voditelja izrade i provedbe EU projekata.

Pročitano 752 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI