Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Uređena prometnica u Ulici Dobra voda

Grad Vukovar je u suradnji  gradskom tvrtkom Komunalac, na zamolbu brojnih vukovarskih građana osobito onih koji žive u tome dijelu grada,  uredio prometnicu u ulici Dobra voda.

Vrijednost ugovorenih radova iznosi oko milijun i 50 tisuća kuna. Uređenu prometnicu obišao je zamjenik gradonačelnika  Vukovara Marijan Pavliček.

-Ukupna površina ceste koja se sanirala iznosi 2.304,00 m2,  a ukupna dužina uređene prometnice 1.152,00 metara.  Vjerujem kako će ova prometnica biti na zadovoljstvo građana koji ovdje imaju vikendice, a posebice onih koji ovdje trajno žive- rekao je Pavliček. On je najavio i nastavak radova na komunalnoj infrastrukturi u gradu naglasivši kako je osigurano oko 1,5 milijun kuna za izgradnju nogostupa te oko milijun kuna za sanaciju udarnih rupa na prometnicama.

Pročelnik  gradskog Odjela za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša, Dražen Čulig, pojasnio je kako je projektom je predviđeno uređenje ceste s kompletnom novom kolničkom konstrukcijom.

-Projektom je predviđeno uređenje ceste s kompletnom novom kolničkom konstrukcijom, uređenjem temeljnog tla, izradom nosivog sloja od mehanički stabiliziranog drobljenog kamenog materijala i habajućim slojevima asfalta te otvorenim sustavom oborinske odvodnje. - rekao je Čulig.

Grad Vukovar je realizirao obnovu ove prometnice u suradnji s Fondom za obnovu i razvoj Grada Vukovar koji je sufinancirao radove s iznosom od 660.000 kuna.

Pročitano 784 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI