Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Još devet novih oboljelih u Hrvatskoj, ukupno 65

Koronavirusom u Hrvatskoj zaraženo je još devetero ljudi, pa je ukupna brojka 65 zaraženih, rekao je u utorak ministar zdravstva Vili Beroš.

Također, ozdravile su četiri osobe, ranije oboljele od koronavirusa. -rekao je Beroš, a prenosi HINA. Dodao je da je do sada na koronavirus učinjeno 1014 testiranja, od kojih su neka još u tijeku, 630 kontakata je pod nadzorom.

 -Nacionalni stožer civilne zaštite dobit će jače ovlasti, još eksplicitnije ovlasti nego što ih ima trenutno po zakonu kako bi provodio mjere", najavio je premjer Andrej Plenković i dodao kako će ljudi na razini županija, uglavnom dožupani, i dalje imati važnu ulogu, ali će morati isključivo slušati odluke i procjene Nacionalnog stožera.  Plenković tumači kako se time želi osigurati jednoobraznost, uniformnost provedbe odluka te da u svim dijelovima Hrvatske građani  budu u jednakom tretmanu. Ponovno  je apelirao  na građane kako nema potrebe za stvaranje prekomjernih zaliha hrane i drugih potrepština jer namirnica ima dovoljno.

Pročitano 541 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI