Ispiši ovu stranicu

Hrvatski dom Vukovar prekinuo održavanje svih planiranih javnih događanja

Održavaju samo hladni pogon Održavaju samo hladni pogon Foto: Arhiv HRV-a

Iako su planirali mnoštvo aktivnosti i bogat program kulturnih događanja u Hrvatskome domu Vukovar, zbog potencijalne zaraze korona virusom sve je odgođeno.

- Uistinu me žalosti što smo se svi skupa našli u ovoj situaciji, ali moramo provoditi sve naputke koja smo dobili. Naime, sva okupljanja koja uključuju veći broj ljudi moraju biti otkazana, pa smo to i napravili. Ispred nas je bio vrlo bogat program kojega smo pripremili, ali tu smo gdje smo, držat ćemo se uputa, otkazati planirano i odrađivati samo nužno odn. održavati hladni pogon i rješavati neke zaostatke – istaknula je ravnateljica ove javne ustanove u kulturi Ivanka Miličić

Ipak, izrazila je nadu da će planirana događanja biti održan kada se za to steknu uvjeti.

- Nadamo se da hoće, konkretno bližimo se završetku jednog projekta i završne aktivnosti su trebale biti odrađene ovoga tjedna, no i to je otkazano. Trenutno s Razvojnom agencijom VURA koja nas podržava u ovom projektu tražimo način kako dobiti dozvolu za produženje projekta ili, ukoliko to nije moguće, kako projekt odraditi do kraja a ne ugroziti naše sugrađane okupljajući ih u većem broju na jednom mjestu ili kršeći neka druga pravila. Jednostavno se moramo pridržavati uputa – rekla je Miličić.

 

Pročitano 453 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar