Ispiši ovu stranicu

Tehnostan uveo mjere zaštite djelatnika i krajnjih kupaca

Lovrenščak: Opremljeni smo zaštitnim odjelima i maskama te slijedimo upute Stožera civilne zaštite Lovrenščak: Opremljeni smo zaštitnim odjelima i maskama te slijedimo upute Stožera civilne zaštite Foto: Arhiv HRV-a

U cilju sprječavanja širenja zaraze uzrokovane koronavirusom i u gradskom poduzeću Tehnostan uveli su mjeru obustave svih osobnih kontakata.

Sva nepotrebna dolaženja u prostorije upravne zgrade ovog poduzeća svedena su na minimum i sve što se može odraditi putem telefona, e-maila i sl., odrađuje se upravo tako. Funkcioniranje poduzeća u svim njegovim segmentima i uslugama koje pruža nije dovedeno u pitanje, naglašava direktor Tehnostana Kristijan Lovrenščak.

- Redovni obilazak korisnika od strane dimnjačarske službe se također obustavlja. Dimnjačari čiste dimnjake isključivo po pozivu korisnika. Molimo sve naše krajnje kupce da do daljnjega sve svoje upite i potrebe za kontaktom ostvaruju putem telefona ili e-maila i to za toplinarstvo na 032 450 300 ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., za dimnjačarstvo na 032 616-238 odnosno e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kao i za upravljanje na 032 616 500 ili e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Također mogu nazvati bilo koji od ovih brojeva jer se pozivi lako mogu preusmjeriti. Sve ovo smo napravili kako bismo zaštitili naše krajnje kupce, a koji su inače u velikom broju svakodnevno dolazili u našu upravnu zgradu. Na ovaj smo način, tzv.daljinskim putem smanjili mogućnost širenja virusa COVID-19 – ističe Lovrenščak.

Ukoliko se pak pojavi situacija u kojoj djelatnici Tehnostana trebaju izaći na teren i doći u kontakt s krajnjim korisnicima, Lovrenščak pojašnjava kako će teći postupak.

-Naši djelatnici izbjegavaju kontakt s krajnjim kupcima ukoliko to nije nužno, a za nužne i hitne radove opremljeni smo zaštitnom odjećom i maskama te se pridržavamo svih uputa koje je izdao Stožer civilne zaštite. Na taj način u ovom razdoblju možemo neometano obavljati sve naše funkcije – kaže Lovrenščak.

Pročitano 729 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar