Ispiši ovu stranicu

Dječji vrtić prima djecu čiji roditelji ne mogu organizirati čuvanje

Dječji vrtić prima djecu čiji roditelji ne mogu organizirati čuvanje Foto: HRV

Iako dječji vrtići grada Vukovara također ne rade, prihvatit će djecu čiji roditelji rade i ne mogu organizirati čuvanje kod kuće.

Pedagoginja Olesja Beč zamolila je roditelje koji nemaju drugih mogućnosti  da ih, ukoliko planiraju dovesti dijete u vrtić, prethodno obavijeste na sljedeće telefone:
099/225-4644 - pedagog, Olesja Beč
099//354-6985 - ravnateljica, Mirjana Kulić
032/414-709 - uprava – tajništvo

Protekloga tjedna ukupno je u svim područnim objektima Dječjeg vrtića Vukovar 1 bilo 13 djece, krajem tjedna manje, a ovoga samo jedno. 
-Želimo zahvaliti svim roditeljima na području grada Vukovara koji su uvažili obavijesti upozorenja i koji su, kroz naredna dva tjedna, pronašli neki drugi način skrbi za svoje dijete. Odgojitelji i djelatnici vrtića su na svojim radnim mjestima, unatoč tome što nema djece. Čudno i tužno je promatrati prazne vrtićke objekte i ne čuti dječji smijeh na hodnicima. Međutim, ne predajemo se očaju već koristimo ovo vrijeme kao pripremu za ponovni dolazak djece u vrtiće i vraćanje normalnom radu. Stoga ovih dana čistimo i dezinficiramo igračke, spremamo sobe dnevnog boravka, uređujemo nove kutiće, pravimo nove poticaje za rad, nadopunjavamo postojeće centre aktivnosti i materijale, uređujemo hodnike, pa čak i krečimo i uređujemo dvorište – rekla je pedagoginja Olesja Beč dodajući kako su u suradnji s Hrvatskim šumama u PO Leptirić, koji je svojim eko djelovanjem dobio status Eko vrtića, sadili autohtone sadnice - grabovu živicu, hrast, lipu i trešnju. 

-Nadamo se da će se stvari što prije vratiti u normalnu. A do tada, i mi ponavljamo ono što čujemo na svakom koraku: Ostanimo kod kuće jer nikad nije bilo lakše spasiti svijet – poručuje Beč.

Pročitano 822 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić