Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Policija utvrdila 18 kršenja mjere iz Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta

Policijska uprava vukovarsko-srijemska je u vremenu od 22 sati 29. ožujka do 22 sati 30. ožujka, evidentirala ukupno 11 dojava o kršenju mjera samoizolacije. Izvršenim provjerama, policijski službenici su utvrdili dva kršenja mjera samoizolacije, o čemu je izviješten Državni inspektorat.

Od početka evidentiranja, 13. ožujka, Policijska uprava vukovarsko-srijemska zaprimila je ukupno 163 dojave o kršenju mjera samoizolacije, te utvrdila 39 kršenja mjera samoizolacije.

Prilikom provođenja nadzora mjera iz Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, tijekom protekla 24 sata, na kontrolnim punktovima na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske, policijski službenici su utvrdili 18 kršenja mjera. Osobe zatečene bez ovjerene i potpisane propusnice za ulazak i izlazak s područja prebivališta, odnosno stalnog boravišta, policijski službenici su upozorili i uputili u obvezu njenog ishođenja te odvraćali nazad na mjesto prebivališta.- izvijestila je PU vukovarsko-srijemska.

Pročitano 624 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI