Ispiši ovu stranicu

U Vukovaru je 225 građana u samoizolaciji, 10 stranih državljana, a 32 vozača su u karanteni

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiv HRV-a

Prema danas objavljenim podatcima Stožera civilne zaštite Grada Vukovara o stanju u gradu s obzirom na epidemiju korona virusa, u našem je gradu u  samoizolaciji  225 hrvatskih državljana te deset stranih. U karanteni su 32 vozača. Zaprimljeno je pet dojava o kršenju samoizolacije no niti jedna nije utvrđena. U Vukovaru je do sada zabilježen jedan slučaj zaraze korona virusom. 

Na sastanku gradskoga stožera održanome jučer, rečeno je da volonteri Crvenog križa Vukovar nastavljaju djelovati i pomagati svojim starijim sugrađanima u potrebi pri nabavi lijekova, higijenskih i prehrambenih artikala, ali da je s obzirom na velik broj poziva, tjedni obilazak jednog kućanstva ograničen na dva puta. Gradske tvrtke Vodovod grada Vukovara, Tehnostan i Komunalac obavljaju svoje poslove bez poteškoća, dok Javna vatrogasna postrojba Vukovar radi u grupama i za sada nema intervencija.

Donesena je i  odluka kako će se sastanci Stožera civilne zaštite Grada Vukovara od sada održavati telefonski ili online.

Pročitano 875 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar