Ispiši ovu stranicu

Policija uhitila dvojicu provalnika, jedan maloljetan

Provalnici su odnijeli i košnice s pčelama Provalnici su odnijeli i košnice s pčelama HRV

U Ulici Blage Zadre u Vukovaru oko 4. travnja provaljeno je u ugostiteljski objekt odakle je iz unutrašnjosti otuđena oprema, odnosno građevinska kolica, hladnjak, pećnica, mlin za kavu i nekoliko neugrađenih nadzornih kamera.

Materijalna je šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna. Policija je podnijela kaznenu prijavu te intenzivno traga za počiniteljem.

Provaljeno je i u obiteljsku kuću u Markušici, Ul. Save Popovića, vlasništvo 59. godišnjakinje iz Markušice, odakle nije ništa otuđeno.

U Gradištu, Ulica Kralja Tomislava, provaljeno je u trgovinu vinkovačke tvrtke za promet, usluge i posredništvo odakle je otuđena veća količina cigareta, više raznih prehrambenih, kozmetičkih te alkoholnih proizvoda kao i trezor u kome su bila novčana sredstva. Ukupna materijalna šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna.

Kriminalistički inspektori županjske policije brzo su prikupili ključne informacije i odmah reagirali pronalaskom, uhićenjem i provođenjem kriminalističkog istraživanja nad dva građanina Vinkovaca, 19-godišnjakom te maloljetnim 16-godišnjakom, za koje su utvrdili osnove sumnje da su počinili ovo kazneno djelo glede čega su protiv njih podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom ovjetništvu.

U Privlaci, Ulica Rudina gajić, iz pomoćnih prostorija vikendice, koja je u vlasništvu 75-godišnjaka iz Županje, otuđeno je 20 košnica s pčelama. Materijalna šteta je više tisuća kuna.

Pročitano 652 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun