Ispiši ovu stranicu

U Vukovaru pokušali zlouporabiti propusnice

Policija vraća građane u mjesto prebivališta Policija vraća građane u mjesto prebivališta HRV

Na policijskom kontrolnom punktu u Vukovaru uspostavljenom radi nadzora kretanja osoba u skladu sa odredbama Odluke o zabrani napuštanja prebivališta i mjesta boravišta, u namjeri prikrivanja identiteta i zlouporabe propusnice za napuštanje prebivališta zatečeni su 23-godišnjak i 25-godišnjak iz Marinaca.

Kriminalističko istraživanje je razotkrilo da je osobnim automobilom bez položenoga vozačkoga ispita upravljao 23-godišnjak. Obojica su se lažno predstavljali policijskim službenicima. Protiv oba mještana Marinaca podnesena je kaznena prijava zbog sumnje u zlouporabu osobne isprave.

Policija je inače na kontrolnim punktovima utvrdila 12 kršenja zabrane napuštanja prebivališta. Policijski su službenici te osobe upozorili i vratili natrag u mjesto prebivališta.

U Svinjarevcima je 72-godišnji mještanin upravljao poljoprivrednim traktorom uz količinu od 0,33 g/kg alkohola u organizmu. Pri nepropisnom kretanju po cesti prelaskom na suprotni prometni cestovni trak traktorom je udario u biciklisticu, 72-godišnjakinju iz Svinjarevaca. Oštećenica je odmah prevezena u OŽB Vukovar gdje joj je ukazana medicinska pomoć kada su konstatirane teške tjelesne ozljede, no izvan je ugroze za život. Protiv vozača traktora slijedi kaznena prijava.

Policija izdvaja i ozbiljno kršenje prometnih propisa u blizini Iloka, točnije u području Lovke gdje je 50-godišnji građanin Iloka upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola (2,28 g/kg alkohola u organizmu). Policija je prekršitelja odmah isključila iz prometa i protiv njega je podnijet optužni prijedlog zbog povrede odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pročitano 765 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun