Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Od ponoći se ukida mjera zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnoga boravka na području Vukovarsko-srijemske županije

Stožer civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije izvijestio  je o Odluci Nacionalnoga stožera civilne zaštite o ukidanju nužne mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka na području Vukovarsko-srijemske županije. Stožer CZ VSŽ sa primjenom ove Odluke počet će od 00:00 sati 20. travnja 2020. god.

Naime, na temelju  prijedloga Stožera civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije od 19. travnja, Nacionalni stožer civilne zaštite donio je Odluku kojom se ukida  nužna mjera zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnoga boravka na području Vukovarsko-srijemske županije.

Ukidanjem ove mjere e-propusnica je potrebna samo za odlazak na područje druge županije, stoji u Odluci Nacionalnoga stožera koju je potpisao načelnik Stožera, potpredsjednik Vlade  i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović

O Odluci je obaviještena Policijska uprava Vukovarsko-srijemska, a bit će obaviješteni i svi stožeri gradova i općina s područja naše županije.

Pročitano 1512 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI