Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Obilježen Međunarodni dan vatrogasaca

Povodom Međunarodnog dana vatrogasaca župan Božo Galić razgovarao je s vatrogascima, predstavnicima Županijskog vatrogasnog saveza i Vatrogasne zajednice VSŽ te Javne vatrogasne postrojbe, koji predstavljaju sve članove vatrogasnih društava s područja Vukovarsko-srijemske županije.

Uz poštivanje mjera Stožera civilne zaštite RH, razgovorima su bili nazočni predsjednik Vatrogasne zajednice VSŽ Antun Jelić, zapovjednik JVP Vukovar Zdenko Jukić, zapovjednik JVP Ilok Ivica Bošnjak, v.d. zapovjednik JVP Županja Vladimir Balentović te zamjenik zapovjednika JVP Vinkovci Krešimir Jelić.

Župan Galić je pohvalio njihov dosadašnji rad te su razgovarali i o programima i projektima koji se planiraju pokrenuti sa ciljem razvoja vatrogastva na cijelom području naše županije. On je uputio čestitku u povodu Međunarodnoga dana vatrogasaca.

-Ovom prigodom želim svima njima čestitati što časno i humano obavljaju intervencije kako u požarima, tako i u poplavama, potresima i prometnim nezgodama, kako bi pomogli drugima. Povodom blagdana sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca, svim vatrogascima čestitam Dan vatrogasaca.-rekao je Galić.

Tom prigodom poklonio je beskontaktni digitalni termometar koji će im zasigurno dobro doći u radu, a naročito u vrijeme pandemije uzrokovane korona virusom.

Pročitano 568 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI