Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Novih šest osoba zaraženih COVID-om 19

Novih šest osoba zaraženih COVID-om 19 Arhiva

Šest novih slučajeva zaraze od COVID-a 19 u protekla 24 sata zabilježeno je u Hrvatskoj a  ukupno je do sada zaraženo osoba 2125. Ozdravila je 1641 osoba, a  još jedna osoba je preminula tako da je ukupan broj narastao na 86.- izvijestio je Nacionalni stožer civilne zaštite.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović je najavio kako će se omogućiti rad autoškola te se izvan snage stavlja odluka o primjeni karantene i samoizolacije za vozače međunarodnog transporta.  Za obje odluke Stožer će izraditi i pripadajuće preporuke, a na snagu stupaju danas.

Božinović je na pitanje kada će se ukinuti propusnice  rekao kako to ovisi o nastavku pozitivnog trenda u broju zaraženih.

O zahtjevima za rad ugostiteljskih objekata, šef HZJZ-a Krunoslav Capak  je rekao da su objavljene upute za rad ugostiteljskih objekata.

-Propisali smo stroge mjere koje se tiču higijene i deiznfekcije nakon svakog gosta i nema nikakvih spornih elemenata. Obzirom da imamo puno objekata bez terase, donijeli smo odluku da će i oni moći raditi.- rekao je Capak te dodao kako će objekti koji imaju terasu također moći raditi i u zatvorenom dijelu.

Krunoslav Capak je rekao kako bi se izbori mogli održati i danas uz pridržavanje mjera.

Pročitano 581 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI