Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Vukovarsko-srijemska županija 10 dan bez novooboljelih od COVID-a 19

Vukovarsko-srijemska županija deseti je dan bez novooboljelih osoba od COVID-19, te je tako i dalje ukupno 40 oboljelih osoba, izvijestio je vukovarkso-srijemski Stožer civilne zaštite. U protekla 24 sata nema novih izliječenih osoba, te ukupno do sada imamo 28 izliječenih osoba na području županije. Testirano je u protekla 24 sata 39 osoba, što  je ukupno testiranih do sada 1347 na području županije.

U samoizolaciji na području županije nalazi se 401 osoba, a tijekom jučerašnjeg dana zaprimljene su 2 prijave o kršenju samoizolacije, te se provjerom utvrdilo kako su u oba slučaja prijave osnovane.

Objekti za karantenu osoba, te objekti za karantenu vozača kamiona u Vukovarsko-srijemskoj županiji su demobilizirani. COVID-19 ambulante osnovane pri domovima zdravlja su zaprimile 44 poziva, sa sumnjom na bolest COVID-19.

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji je pozitivno 6 zdravstvenih radnika, a od toga 2 liječnika, 3 medicinske sestre/tehničara, i 1 drugi zdravstveni radnik.

Pročitano 559 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI