Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

U Vukovaru otuđen motokultivator

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirana su  dva kaznena djela krađa, priopćila je vukovarsko-srijemska policija. Tijekom noći 2./3. svibnja otuđeno je nekoliko rabljenih kućanskih uređaja koji su bili odloženi na tlu ispred pomoćne prostorije uz obiteljsku kuću 27-godišnjakinje u Diljevoj ulici u Vinkovcima. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

U razdoblju od 5. travnja do 7. svibnja iz pomoćne prostorije u neograđenom djelu dvorišta obiteljske kuće u Zelenoj ulici u Vukovaru otuđeni su motokultivator i dijelovi s traktora, čime je vlasnici, 52-godišnjakinji iz Požege, pričinjena materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 28-godišnjakom i 20-godišnjakom, oba iz Siska, utvrđena je sumnja kako su počinili navedenu krađu na štetu 52-godišnjakinje, te otuđene predmete prodali. Motokultivator je uz potvrdu oduzet te vraćen vlasnici.

Tijekom istog kriminalističkog istraživanja utvrđena je sumnja kako su spomenuti 28-godišnjak i 20-godišnjak zajedno sa 16-godišnjakom iz Vukovara u dva navrata, krajem travnja i početkom svibnja, iz nezaključane pomoćne prostorije uz obiteljsku kuću 65-godišnjaka u Radničkoj ulici u Vukovaru otuđili više različitih alata, dijelove električnih uređaja, električne kablove, cijevi i akumulatore te ih prodali. Pronađeni otuđeni predmeti su oduzeti te vraćeni vlasniku.

Danas, 8. svibnja, 28-godišnjak i 20-godišnjak predani su pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave uz kaznenu prijavu, dok protiv 16-godišnjaka, koji je nakon kriminalističke obrade pušten, slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Pročitano 643 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI