Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

On-line rasprava na temu Kružna ekonomija - put do uspjeha

Sudionici on-line rasprave Sudionici on-line rasprave Foto: EDVU

Europski dom Vukovar i Zaklada Friedricha Eberta organizirala je on-line raspravu na temu „Kružna ekonomija - put do uspjeha“, u kojoj je sudjelovala Mirela Holy, predavačica na VERN-u.

Što je cirkularna ili kružna ekonomija i zašto se u posljednje vrijeme toliko često spominje? Kakvo je stanje kružne ekonomije u Hrvatskoj? Kakav je to Europski zeleni plan i koje korake zahtijeva od nas? I što konkretno moramo učiniti kako bismo pokrenuli zelenu tranziciju u našoj zemlji? Odgovori na ta i druga pitanja dobivena su u okviru online rasprave.  

- Iz Hrvatske smo dobili mnogo lijepih primjera gdje vidimo da je zelena tranzicija započela na više mjesta u našoj zemlji što mislim da je pozitivno. Bilo je interesantno putem on-line rasprave vidjeti od različitih sudionika ne samo iz Hrvatske već i Europe kako su određeni koraci već pokrenuti da bismo u konačnici došli do tranzicije  jedne zelene Hrvatske i Europe - rekla je moderatorica rasprave  dr. Lana Mayer, predsjednica Europskog doma Vukovar.

On-line raspravi je nazočilo četrdesetak sudionika iz Hrvatske i Europe.

Pročitano 646 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI