Ispiši ovu stranicu

Proteklog vikenda zabilježeno više provala

Tijekom vikenda na području PU vukovarsko-srijemske evidentirano je nekoliko provala, izvijestila je PU vukovarsko-srijemska.

U vremenu od 10. do 29. svibnja u Ulici Stjepana Radića u Šarengradu provaljeno je u kuću 58-godišnjaka iz koje je otuđena mačeta, rasvjetni element te nekoliko komada odjeće.

U nenastanjenu kuću 68-godišnjaka u Ribarskoj ulici u Šarengradu provaljeno je u vremenu od 15. do 31. svibnja, no tom prilikom nije ništa otuđeno.

Provaljeno je i u vikend kuću 70-godišnjaka u Ulici Bišket u Šarengradu u vremenu od 27. do 29. svibnja, iz koje također nije ništa otuđeno.

U Vinkovcima je tijekom noći 28./29. svibnja provaljeno u dva radna stroja vinkovačke tvrtke koji su se nalazili na radilištu u Ciglarskoj ulici te je iz rezervoara oba stroja otuđeno pogonsko gorivo.

U stambenoj zgradi u Ulici vijenac R. Boškovića u Vukovaru, tijekom vikenda je provaljeno u podrumske prostorije 50-godišnjaka, odakle su otuđeni tri ribolovna štapa te pet teleskopskih štapova.

Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi više tisuća kuna. Protiv počinitelja slijede kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

           

Pročitano 816 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI