Ispiši ovu stranicu

Penava: Nisu me pozvali na potpisivanje ugovora ni otvaranje ureda zaklade

Ivan Penava Ivan Penava HRV

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava, koji nije bio nazočan otvaranju ureda Zaklade Vrhbosanske nadbiskupije u Vukovaru jer nije dobio poziv, izjavio je za Hinu kako je elementarna pristojnost nalagala da ga se pozove na događaj kao gradonačelnika Vukovara.

Penava nije bio pozvan niti u Nacionalnu memorijalnu bolnicu Vukovar na potpisivanje sporazuma o preventivnim liječničkim pregledima hrvatskih branitelja te memorijalno-edukacijske djelatnosti.

"Kada je riječ o ugovorima, pozdravljam svaki novi ugovor i ulaganje, ali mislim kako bi puno bolje bilo da smo imali nekakve ugovore za radna mjesta kako bi omogućili ostanak mladih ljudi u Vukovaru i Slavoniji", kratko je komentirao Penava.

Na upit novinara o razlozima izostanka Penave, koji je nedavno istupio iz HDZ-a i priključio se Miroslavu Škori, premijer Andrej Plenković je odgovorio kako je to stvar organizatora, a ne njega.

Iz uprave Zaklade Vrhbosanske nadbiskupije rečeno je kako su na otvaranje ureda zaklade bili pozvani samo oni koji su aktivno uključeni u njezino osnivanje.

Pročitano 975 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun