Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Krivotvorio isprave

Kako je izvijestila  vukovarsko-srijemska Policija, na graničnom prijelazu Bajakovo ( 14.lipnja) pri izlazu iz zemlje, kontroliran je osobni automobil „Opel Astra“ austrijskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 44-godišnji državljanin Srbije.

Kontrolom  je utvrđeno da registarske pločice ne pripadaju navedenom automobilu te da su za pločicama nadležne vlasti u Austriji raspisale potragu. Daljnjom provjerom utvrđeno je da je vozilo odjavljeno u ožujku 2020. godine, kao i da su na vozilu do odjave bile druge registarske pločice. Pločice su privremeno oduzete, a vozač je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave uhićen te predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Policija je izvijestila i kako je 14. lipnja oko 9,30 sati provaljeno u osobni automobil „VW Golf“ vinkovačkih registracijskih oznaka parkiran kod mjesnog groblja u Privlaci dok se vlasnik, 28-godišnjak iz Privlake, nalazio na groblju. Iz automobila je otuđen novčanik s osobnim dokumentima i novcem. Slijede kriminalistički izvidi radi pronalaska počinitelja.

U četiri prometne nesreće dvije osobe teže, a tri lakše ozlijeđene

U proteklih 48 sati evidentirano je osam prometnih nesreća, od čega četiri prometne nesreće s materijalnom štetom (Stari Jankovci, Vinkovci, cesta Jarmina-Vinkovci, autocesta Zagreb-Lipovac kod Babine Grede) te četiri prometne nesreće u kojima su ukupno tri osobe lakše i dvije osobe teže ozlijeđene.

Naime, jučer u 7,35 sati na graničnom prijelazu Bajakovo, 46-godišnji državljanin Bugarske je uslijed umora izgubio kontrolu nad osobnim automobilom bugarskih registracijskih oznaka te udario u osobni automobil slovenskih registracijskih oznaka koji je prethodno zaustavio 44-godišnji državljanin Srbije u koloni vozila ispred graničnog prijelaza.

U prometnoj nesreći 46-godišnjak je teže ozlijeđen, a zbog počinjenog prekršaja izdan mu je obavezni prekršajni nalog.

Također, 14. lipnja u 21 sat, 63-godišnjak iz Negoslavaca je pod utjecajem alkohola (1,83 g/kg) upravljao osobnim automobilom vukovarskih registracijskih oznaka cestom Vukovar-Negoslavci u smjeru Vukovara. Dolaskom do zavoja, uslijed neprilagođene brzine prešao je u suprotnu prometnu traku te udario u osobni automobil vukovarskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljala 35-godišnjakinja iz Negoslavaca.

U prometnoj nesreći 63-godišnjak je teže ozlijeđen, dok je 35-godišnjakinja lakše ozlijeđena.

Protiv 63-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog prouzrokovanja prometne nesreće, upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i neprilagođene brzine.

        

Pročitano 657 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI