Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Prilikom pada, 63-godišnjak zadobio teže ozlijede

Ilustracija Ilustracija Arhiva HRV

Jučer, 18.lipnja oko 9 sati, 63-godišnji djelatnik vinkovačkog obrta za konzervatorske, restauratorske i građevinske djelatnosti je prilikom izvođenja radova na stambenoj zgradi na raskrižju Glagoljaške ulice i ulice I. Gundulića u Vinkovcima,  pao sa skele s visine 4 metra na betonsku površinu u ulici I. Gundulića.

Prilikom pada je zadobio teže tjelesne ozlijede koje su utvrđene u OŽB Vinkovci. Očevid na mjestu događaja obavljen je u suradnji s inspektorom zaštite na radu, a utvrđenim činjenicama podnosi se opće posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu Vinkovci.

Nepoznati počinitelj ili više njih je u vremenu od 13. do 15. lipnja 2020. godine u ulici H.D. Genschera u Vinkovcima razbio staklo na staklenoj stijeni pored ulaznih vrata u prostorije vinkovačkog nogometnog kluba.

Prema odštetnom zahtjevu nogometnog kluba, pričinjena materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, priopćila je vukovarsko-srijemska policija dodajući kako protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava za kazneno djelo oštećenje tuđe stvari.

Pročitano 664 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI