Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Vukovarsko-srijemska policija u Vođincima pronašla drogu

Vukovarsko-srijemska policija je 22. srpnja temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru  provela pretrage doma i drugih prostorija u dvije obiteljske kuće u Vođincima.

U obiteljskoj kući 47-godišnjaka iz Vođinaca pronađeni su predmeti pogodni za proizvodnju droga kao i dvije uzgojene biljke cannabis sativa te dvije pvc vrećice s drogom tipa marihuana ukupne težine oko 35 grama. Također, pretragom je pronađena i puška koju je 47-godišnjak nezakonito nabavio i držao. Protiv 47-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ te optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

U drugoj pretrazi  policije u obiteljskoj kući 46-godišnjaka iz Vođinaca pronađeno je ukupno 194 grama droge tipa marihuana, kao i 2,1 kg eksploziva trotil, više detonatorskih kapisli, upaljača i uložaka za mine, streljivo različitih kalibara i dva spremnika za pištolj. Protiv 46-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ i „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“.

               

Pročitano 640 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI