Ispiši ovu stranicu

Uhićeni provalnici u trgovine mješovitom robom

Ilustracija Ilustracija Foto: HRV arhiva

Tijekom protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske policijski službenici su utvrdili jedno kršenje mjere samoizolacije, o čemu je izviješten Državni inspektorat.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom iz Batinjana, 44-godišnjakom iz Zagreba i 62-godišnjakom iz Đeletovaca zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe na području PU vukovarsko-srijemske. Naime, istraživanjem je utvrđeno kako su tijekom noći 27./28. srpnja provalili u dvije trgovine mješovite robe, u Srijemskim Lazama i Vukovaru, iz kojih su otuđili metalne kase s pologom, cigarete te alkoholna pića. Potom su ih na cesti između Slatine i Medinaca s otuđenim predmetima u osobnom automobilu zagrebačkih registracijskih oznaka zatekli policijski službenici Policijske postaje Slatina. Danas, 29. srpnja, osumnjičeni su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Stanje u prometu

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske dogodile su se tri prometne nesreće, u jednoj je jedna osoba lakše ozlijeđena, a u dvije je nastupila samo materijalna šteta. Sve tri prometne nesreće dogodile su se tijekom prijepodneva 28. srpnja u ulici Hansa Dietricha Genschera u Vinkovcima.

U 9,40 sati na raskrižju s kružnim tokom prometa ulica H.D. Genschera i H.V. Hrvatinića, 76-godišnjak je, upravljajući osobnim automobilom njemačkih registracijskih oznaka, oduzeo prednost prolaska, ušao u raskrižje i udario osobni automobil vinkovačkih registracijskih oznaka kojim je kolnikom kružnog toka upravljala 33-godišnjakinja iz Otoka. 76-godišnjaku je izdan prekršajni nalog.

Oko 10,30 sati na istom raskrižju s kružnim tokom 54-godišnjakinja iz Privlake je uslijed neprilagođene brzine izgubila nadzor nad osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka, udarila u rubni kamen pješačkog otoka i prometne znakove te u pročelje i stepenište obiteljske kuće 59-godišnjaka iz Vinkovaca. Naplaćena joj je novčana kazna.

U isto vrijeme dogodila se prometna nesreća i kod raskrižja ulice H.D. Genschera i Duge ulice kada je 53-godišnjak iz Vinkovaca, upravljajući osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka, uslijed nedržanja razmaka udario u stražnji dio osobnog automobila iza kojeg se kretao u istom smjeru, kojim je upravljala 42-godišnjakinja iz Vinkovaca. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 15-godišnja putnica na prednjem sjedalu udarenog osobnog automobila. 53-godišnjaku je izdan prekršajni nalog.

Pročitano 693 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić