Ispiši ovu stranicu

U prometnoj nesreći četiri osobe smrtno stradale

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske dogodile su se dvije prometne nesreće, od čega jedna prometna nesreća u kojoj su jedna osoba teže i četiri osobe lakše ozlijeđene te prometna nesreća u kojoj su četiri osobe smrtno stradale.

Jučer 29. srpnja oko 14,30 sati na cesti Vinkovci-Jarmina 27-godišnjakinja uslijed neprilagođene brzine gustoći prometa nije mogla pravovremeno zaustaviti osobni automobil vinkovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala te je zbog izbjegavanja udara u osobni automobil ispred sebe prešla na lijevu prometnu traku i udarila u osobni automobil vinkovačkih registracijskih oznaka kojim je suprotnom kolničkom trakom upravljao 49-godišnjak iz Ivankova. Oboje vozača osobnih automobila te 27-godišnji putnik i 59-godišnji putnik iz osobnog automobila lakše su ozlijeđeni, dok je 52-godišnji putnik teže ozlijeđen.

Oko 1 sat 30. srpnja u Osječkoj ulici u Starim Mikanovcima dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su četiri osobe smrtno stradale. 19-godišnji vozač je uslijed neprilagođene brzine osobinama ceste izgubio nadzor nad osobnim automobilom đakovačkih registracijskih oznaka, sletio s kolnika i udario u obiteljsku kuću. Uslijed udara, 19-godišnji vozač, 18-godišnja suvozačica te 18-godišnji putnik i 20-godišnji putnik na stražnjem sjedištu smrtno su stradali na mjestu prometne nesreće.

Na mjesto događaja pristupili su HMP Vinkovci, pripadnici DVD Stari Mikanovci i JVP Vinkovci te mrtvozornik i patolog OŽB Vukovar.

Očevid prometne nesreće provela je državna odvjetnica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima u suradnji s policijom.

Slijedi obdukcija smrtno stradalih.

Pročitano 653 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI