Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Pomozimo maloj Gloriji!

Malena Gloria Arlović Malena Gloria Arlović Jasenka Vrdoljak

Crveni križ općine Orašje od provodi Humanitarnu akciju pod nazivom „Pomozimo malenoj Gloriji Arlović“ čiji je cilj prikupljanje novčanih sredstava za nastavak liječenja, odnosno transplantaciju kože petogodišnje Glorije iz Oštre Luke kod Orašja.

Mala Glorija je 27. studenog 2012 god. nesretno pala u vrelu vodu i zadobila duboke i opsežne opekline po cijelom tijelu koje su bile opasne po život. Nakon pružene hitne pomoći i intervencije medicinskog osoblja ŽB Orašje prevezena je u Zagreb na liječenje gdje se i danas nalazi.

Do sada je liječenje bilo uspješno i Glorija je trenutačno izvan životne opasnosti, ali troškovi daljnjeg liječenja uvelike nadilaze mogućnosti obitelji Arlović. Naime, mama Sanja i tata Mato su neuposleni i žive sa Glorijinom bakom i djedom od njihove mirovine, s njima je i Glorijin dvogodišnji brat Dejan.

Nastavak liječenja, kojim je uz ostalo, predviđeno presađivanje kožnih implantata na oko 90% tijela, iznosi oko 250 tisuća kuna, a što se mora osigurati izvan sustava zdravstvenog osiguranja. U ovu humanitarnu akciju se možete uključiti uplatom na žiro račun Žiro-račun: 3381802200238081,  S.W.I.F.T. UNCRBA22
IBAN : BA 39 3380 6048 0723 2160 , Za:Crveni Križ općine Orašje s naznakom „Za malu Gloriju“.

Pročitano 2992 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI