Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Na Veleučilištu Lavoslav Ružička u tijeku je jesenski upisni rok

Na Veleučilištu Lavoslav Ružička u Vukovaru u tijeku je drugi upisni rok za sva tri studijska programa, fizioterapiju, upravni i studij trgovine. Za drugi upisi rok mjesta su gotovo popunjena za studij fizioterapije  dok na ostalima još ima mjesta, doznajemo od Željka Sudarića dekana Veleučilišta.

-Drugi upisni, odnosno, jesenski rok trenutno traje. Studenti se prijavljuju za upis preko stranice Postani student sukladno kalendaru odvijanja državne mature, jer je trenutno u tijeku i drugi rok državne mature. Za preddiplomski stručni studij fizioterapije rok za prijavu  je 7. rujna, a za taj je studij  ostalo samo jedno mjesto za redovne studente i 17 mjesta za izvanredne studente. Za stručni upravni studij i studij trgovine rok za prijavu je do 17 rujna. Jesenski upisni rok će se odvijati od 21. rujna. U tijeku je i upis studenta za diplomski stručni studij  preventivna fizioterapija gdje su prijave do 30. rujna 2020., nakon toga će uslijediti upisi.- rekao je Sudarić.

Sudarić je rekao kako na upravnome studiju i studiju trgovine ima još  20 mjesta za redovne studente i  nešto malo manje za izvanredne. Dodao je i kako je otvoren natječaj za smještaj u Studentskome domu Leopold.

-Javni natječaj za ostvarivanje prava na smještaj u Studentskome domu Leopold otvoren je do 31. kolovoza 2020. godine. Studentski dom Leopold ima smještajne kapacitete od 108  smještajnih jedinica, od kojih su dvije za osobe sa invaliditetom. Cijena smještaja je subvencionirana i ona za jednokrevetnu sobu iznosi 400 kuna, a za dvokrevetnu 350 kuna. Za smještaj u studentski dom Leopold na natječaj se mogu prijaviti samo redovni studenti.

Veleučilištu Lavoslav Ružička u Vukovaru odobrena je upisna kvota od 305 redovnih i izvanrednih studenata za akademsku 2020./2021. od kojih je u ljetnom upisnom roku upisano 214. 

Pročitano 680 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI