Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

U prometnim nesrećama lakše ozlijeđena vozačica automobila i mopedist

U utorak, 25. kolovoza oko 12,50 sati u Vukovarskoj ulici u Mirkovcima dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala četiri osobna vozila te je jedna osoba lakše ozlijeđena,  izvijestila je vukovarsko-srijemska policija.

 Uslijed neprilagođene brzine 59-godišnjak iz Jarmine nije uspio zaustaviti svoj osobni automobil  prije zaustavljene kolone vozila na kolniku te udara u stražnji dio zaustavljenog osobnog automobila kojim je upravljala 26-godišnja vozačica. Od siline udara, zaustavljeni osobni automobil je odbačen unaprijed i udara u drugi zaustavljeni osobni automobil koji potom udara u osobni automobil ispred. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 26-godišnja vozačica osobnog automobila, dok je  59-godišnjaku je uručen obvezni prekršajni nalog.

Istoga dana oko 15,10 sati na raskrižju ulica Hrvoja Vukčića-Hrvatinića i Josipa Matasovića u Vinkovcima 36-godišnjak je, upravljajući osobnim automobilom vukovarskih registracijskih oznaka, oduzeo prednost prolaska mopedu kojim je upravljao 76-godišnjak krećući se cestom s prednošću prolaska (H.V. Hrvatinića). Kako bi izbjegao sudar s osobnim automobilom, 76-godišnjak je, uslijed kočenja, pao na kolnik te je tom prilikom lakše ozlijeđen. Protiv 36-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.- priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

               

Pročitano 748 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI