Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Šest novozaraženih na području OBŽ

Tijekom posljednja 24 sata u KBC-u Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije testirana su 283 uzorka od kojih je 6 pozitivno na koronavirus.

Četiri osobe su s područja grada Osijeka, a po jedna iz općina Antunovac i Čepin. Trenutno je u KBC-u Osijek hospitalizirano 14 osoba oboljelih od koronavirusa, a i dalje je jedna osoba na respiratoru.

Epidemiolozi su u samoizolaciju stavili 38 novih kontakata, pa je trenutno na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji 327 osoba.

Početak nove školske godine

Uoči početka nove školske godine, rečeno je danas na sjednici Stožera civilne zaštite, sve je spremno za početak nastave prema epidemiološkim preporukama. Za učenike, nastavno i nenastavno osoblje škole pripremljene su pamučne maske, dezinficijensi te ostale higijenske potrepštine. Prijevoz učenika također će biti organiziran prema epidemiološkim preporukama.

Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije želi učenicima sretan i siguran polazak u školu te podsjeća da je pravilno nošenje zaštitne maske jedan od osnovnih preduvjeta za sprječavanje širenja zaraze korona virusom. 

Pročitano 483 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI