Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Novi napad u Vukovaru

PU Vukovarsko – srijemska je priopćila kako je u nedjelju, oko 00.20 sati, ispred ugostiteljskog objekta u ulici Slobode u Vukovaru nekoliko osoba verbalno, a potom i tjelesno napalo 36-godišnjaka i 31-godišnjaka.

Oštećeni su zatražili liječničku pomoć u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici gdje su im utvrđene lake ozlijede. Za počiniteljima je raspisana tjeralica, a jedan je muškarac priveden u službene prostorije policijske uprave te je kriminalističko istraživanje u tijeku. Zbog kršenja Odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata, slijedi izvješće Državnom inspektoratu“, izvijestila je policija.

Iste noći u 1,15 sati u Dugoj ulici u Vinkovcima, 26-godišnjak je pod utjecajem alkohola (1,41 g/kg) upravljao osobnim automobilom u suprotnom smjeru te naglo zaustavio vozilo vidjevši pješake koji su u tom trenutku prelazili pješački prijelaz i negodovali na njegovu vožnju. Vozač je potom izašao iz vozila te se verbalno i tjelesno sukobio s 29-godišnjim pješakom. Zbog počinjenih prekršaja protiv 26-godišnjaka slijedi optužni prijedlog.

Također iste noći oko 2,30 sati u Vinkovcima u ulici H.D. Genschera nekoliko ženskih i jedna muška osoba u dobi od 19 do 24 godine su se verbalno i tjelesno sukobili. Nitko nije ozlijeđen, a svim sudionicima sukoba slijedi optužni prijedlog nadležnom sudu.

Pročitano 662 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI