Ispiši ovu stranicu

U VSŽ na Covid-19 pozitivno sedam osoba

U VSŽ na Covid-19 pozitivno sedam osoba Foto: HRV arhiva

U Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podatcima pristiglim do 8:00 sati, u posljednja 24 sata sedam je novih pozitivnih osoba na COVID-19, dvije osobe iz Vinkovaca te po jedna iz Vukovara, Županje, Drenovaca, Berka i Nijemaca. Preminulih osoba nema. 

Od početka epidemije, ukupan broj oboljelih je 826, od kojih su 722 osobe ozdravile, a 17 je preminulo. Trenutno je u županiji 10 osoba hospitalizirano, a u samoizolaciji ih je 850.

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji je pozitivno 11 radnika iz sustava zdravstva (5 medicinskih sestara/tehničara, 4 druga zdravstvena radnika i 2 nezdravstvena radnika). U samoizolaciji iz sustava zdravstva je 26 radnika (14 medicinskih sestara/tehničara, 7 drugih zdravstvenih radnika i 5 nezdravstvenih radnika).

Iz sustava obrazovanja ukupno su oboljela 4 nastavnika i 22 učenika, a u samoizolaciji se nalazi 15 nastavnika i 438 učenika.

Na području Osječko-baranjske županije osam je novooboljelih od koronavirusa. Po tri novopozitivne osobe su sa šireg područja Osijeka i Đakova te po jedna iz Strizivojne i Čepina. 

Pročitano 583 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić