Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

U dvije pretrage domova pronađena marihuana i speed

Kako je priopćeno iz  PU Vukovarsko - srijemske, temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru, policija je u srijedu, 30. rujna, izvršila dvije pretrage doma i drugih prostorija u Nuštru i Vinkovcima.

U pretrazi doma i drugih prostorija u Nuštru, koje koristi 28-godišnjak, pronađeno je i oduzeto 119 grama suhog lišća marihuane, kao i sjemenke i tri stabljike biljke marihuane te improvizirani laboratorij za proizvodnju marihuane. Tijekom pretrage, u dom 28-godišnjaka pristupio je drugi 28-godišnjak koji je sa sobom imao jedan pvc paketić s 0,8 grama marihuane.

Dvadesetosmogodišnjak iz Nuštra će danas, 1. listopada, biti predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, dok je nadležnom državnom odvjetništvu protiv njega podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“. Protiv drugog 28-godišnjaka slijedi optužni prijedlog za počinjeni prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga“.

U drugoj pretrazi doma 42-godišnjaka u Vinkovcima, policijski službenici pronašli su i oduzeli ukupno 8,49 grama droge speed i preciznu digitalnu vagu. Protiv 42-godišnjaka slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.

Pročitano 493 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI