Ispiši ovu stranicu

Prolaznik pokrao onesviještenu osobu stradalu u prometu

Prometne se nesreće događaju svakoga dana, ali krađa imovine unesrećenih bizarna je Prometne se nesreće događaju svakoga dana, ali krađa imovine unesrećenih bizarna je HRV

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom iz Jarmine zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe te je protiv njega podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Naime, osumnjičeni je 19. rujna oko 18,30 sati iskoristio besvjesno stanje 57-godišnjaka koji je netom prije teško ozlijeđen u prometnoj nesreći kao pješak.

Policiju je o prometnoj nesreći, koja se dogodila na državnoj cesti Vinkovci-Tovarnik kod Banovaca, izvijestio 54-godišnjak iz Ilače koji je zatekao ozlijeđenog 57-godišnjeg pješaka kada je vozilom prolazio tom dionicom ceste.

Ozlijeđeni pješak prevezen je vozilom hitne medicinske pomoći u OŽB Vinkovci gdje su mu utvrđene teže ozljede.

Metodičnim operativnim radom policijski službenici su 21. rujna otkrili kako je prometnu nesreću počinio 65-godišnjak iz Tovarnika upravljajući vozilom za prijevoz putnika vukovarskih registracijskih oznaka, a razlog je neprilagođena brzina kretanja vozila. Prednjim desnim bočnim dijelom vozila udario je 57-godišnjeg pješaka koji je pao u zemljani odvodni kanal.

Počinitelj je potom napustio mjesto događaja prometne nesreće i o prometnoj nesreći nije obavijestio policiju niti pružio pomoć povrijeđenoj osobi.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija je protiv 65-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu za kaznena djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanje pomoći. 

Pročitano 565 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun