Ispiši ovu stranicu

Kapaciteti u vukovarskoj bolnici gotovo popunjeni

Red za trijažu u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar Red za trijažu u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar Foto: Marija Molnar

Ravnateljica Nacionalne memorijalne bolnice Vukovar  mr.sc. Vesna Bosanac, dr.med rekla je kako nema bojazni od proboja korone u bolnicu, ali da su kapaciteti gotovo popunjeni.

-Korona je kod nas pod kontrolom, imamo trijažne ambulante kroz koje svi prolaze, a dnevno je to oko 1.400 osoba, tako da svi koji imaju temperaturu ili neke simptome odmah dolaze na odjel opservaciju. Trenutno u bolnici imamo šest pacijenata koji se liječe od korone , a danas nam trebaju stići još četiri pacijenta tako da su nam kapaciteti gotovo popunjeni – rekla je ravnateljica Nacionalne memorijalne bolnice Vukovar  mr.sc. Vesna Bosanac, dr.med, dodajući kako za sada nema bojazni od proboja koronavirusa u bolnicu jer se zaraženi pacijenti posebno liječe, a o njima skrbi posebno obučeno osoblje koje se redovito testira.

Uslijed pogoršanja epidemiološke situacije ravnateljica Bosanac ponovno je pozvala sve građane na pridržavanje epidemioloških mjera. 

Pročitano 707 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić