Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Aktualni sat 34. sjednice Gradskog vijeća Vukovara

Gradonačelnik Penava na Aktualnom satu Gradonačelnik Penava na Aktualnom satu Foto: R. Rac

Zbog novih epidemioloških mjera koje je propisao Nacionalni stožer civilne zaštite, a koje se odnose na okupljanja u zatvorenom prostoru, 34. sjednica Gradskoga vijeća Grada Vukovara održava se bez prisutnosti medija u Ružičkinoj kući.

Sjednici je prethodio Aktualni sat na kojem se razgovaralo o gospodarskoj problematici s naglaskom na pripremu novog paketa mjera za ugostitelje i turizam na području Grada Vukovara čiji su troškovi upravo najveći u segmentu gospodarstva.  Također se razgovaralo o dolasku pozivnog centra Croatia osiguranja u Vukovar čijim bi se dolaskom otvorilo 50 radnih mjesta.

-To je četvrta velika tvrtka koja nakon dolaska Aviokarte.hr , HEP-a i Hrvatske pošte dolazi u Vukovar u smislu pozivnog centra na nacionalnoj razini  i što nas izuzetno raduje – izjavio je gradonačelnik Vukovara, Ivan Penava.

Neizostavno pitanje je bilo vezano za investiranje u hotel Dunav, što je po Penavinim riječima prevažna tema za Grad Vukovar.

-Sa velikim nezadovoljstvom gledamo na ponašanje Vlade Republike Hrvatske i ministrice kulture oko ovog problema – rekao je Penava.

Ostale teme aktualnog sata su bile usmjerene na komunalnu infrastrukturu: ceste, dječja igrališta i pitanjima oko stabilnosti elektro naponske mreže  u pojedinim dijelovima Grada.

Pročitano 670 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI