Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Ministar Medved položio vijenac na Memorijalnom groblju

Ministar Medved odaje počast Ministar Medved odaje počast Foto: J. Vrdoljak

Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved sa suradnicima, ministrom obrane Mariom Banožićem i posljednjim zapovjednikom obrane Vukovara 1991. Brankom Borkovićem, položio je vijenac u povodu blagdana Svih svetih na Memorijalnom groblju žrtava Domovinskog rata, u spomen na sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje i civilne žrtve stradale tijekom velikosrpske agresije na Vukovar.

Ministar Medved je rekao  kako danas na poseban način na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata odajemo počast svim našim mrtvima, posebice ovdje u Vukovaru.

- Odajemo počast svim poginulim, nestalim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama Domovinskog rata. Danas diljem Hrvatske odajemo počast na svim grobljima, organizirani u zajedništvu. Ne zaboravljamo niti jednu našu žrtvu niti jednog hrvatskog branitelja koji su u našim srcima i molitvama poglavito u ove dane kada se sjećamo svih mrtvih. Uvijek i na poseban način su prisutne žrtve iz Domovinskog rata. Nakon odavanja počasti jutros na Mirogoju i ovdje iskazujemo svoju zahvalu svim žrtvama i molimo se za njihove duše – izjavio je ministar Medved.

Počast je odana polaganjem vijenaca na mjesto masovne grobnice na Ovčari te  žrtvama Domovinskog rata kod mjesnog spomen-obilježja u Bogdanovcima.

Pročitano 612 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI