Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

RA VSŽ: Sigurnim korakom do vlastitog posla

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiva HRV

U Vinkovcima je putem ZOOM aplikacije održana završna konferencija projekta „Sigurnim korakom do vlastitog posla“ putem kojeg je 10 poduzetnika Vukovarsko-srijemske županije dobilo 80.000 kuna za pokretanje vlastitog posla.

To je ujedno glavna nit i ostvarenje ovog projekta čiji je nositelj Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije sa svojim partnerima: HGK -Županijskom komorom Vukovar, lokalnim razvojnim agencijama VIA, VURA i Vjeverica te s područnim uredima Zavoda za zapošljavanje Vinkovci i Vukovar.

- Drago nam je da smo kroz projekt uspjeli ostvariti zadane ciljeve; ojačati naše lokalno partnerstvo zapošljavanja kroz niz radionica i edukacija na kojima su sudjelovali zaposlenici naših 28 članica. Oni su se povezali sa drugim lokalnim partnerima na razini Hrvatske i razmijenili znanja i iskustva na primjerima dobre prakse. Posebno smo ponosni što je 81 nezaposlena osoba koja je bila uključena u ovaj projekt informirana, a 25 osoba je sudjelovalo u provedbi programa Poduzetnik 21.stoljeća, a kao kruna svega je izrađen program dodjele potpora male vrijednosti  gdje je njih 10 najuspješnijih  dobilo po 80.000 kuna za pokretanje vlastitog posla – rekla je voditeljica projekta Zrinka Lončar.

Projekt se provodio od 14 svibnja 2018. završno s 14.studenim 2020.godine.

Pročitano 665 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI