Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Hrvatska zajednica županija odala počast žrtvi Vukovara 1991.

Hrvatska zajednica županija na Memorijalnome groblju žrtava iz Domovinskoga rata odala počast žrtvi Vukovara 1991.

Na Memorijalnome groblju žrtava iz Domovinskoga rata, u povodu  Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. vijenac su položili i svijeće upalili predstavnici  Hrvatske zajednice županija na čelu sa županom dubrovačko -neretvanskim Nikolom Dobroslavićem. On  je naglasio kako župani tradicionalno svake godine odaju počast žrtvama Vukovara 1991.

-Mi župani tradicionalno u Vukovaru odajemo počast žrtvama  stradalim u Domovinskome ratu 1991.Vukovar za cijelu Hrvatsku znači jedan ponos i veliku žrtvu ne samo za obranu grada nego i cijele Republike Hrvatske. Svi smo svjesni da je žrtva Vukovara 1991. ugrađena u slobodu Hrvatske, jer da nije bilo Vukovara tko zna kako bi se završio Domovinski rat- rekao je Dobroslavić.

U izaslanstvu Hrvatske zajednice županija bio je i Dražen Milinković, predsjednik vukovarsko-srijemske županijske skupštine.

-Podsjetio bih kako je ovo vrijeme obilježavanja stradanja i obližnjih mjesta u Vukovarsko-srijemskoj županiji, Bogdanovaca, Apševaca, Lipovca, ali se nekako sva bol i tuga slila u Vukovaru. S druge strane to je i ponos na herojsku obranu grada Vukovara i cijele Hrvatske- rekao je domaćin izaslanstva Milinković.

U izaslanstvu Hrvatske zajednice županija bili su predstavnici Vukovarsko-srijemske, Dubrovačko-neretvanske, Zadarske i Splitsko-dalmatinske županije.

Pročitano 600 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI