Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Premijer Andrej Plenković sa suradnicima posjetio tvrtku Borovo d.d.

Premijer položio vijenac za poginule i nestale zaposlenike Borova Premijer položio vijenac za poginule i nestale zaposlenike Borova Foto: J. Vrdoljak

Premijer Andrej Plenković u pratnji ministra obrane Marija Banožića i državnog tajnika Središnjeg ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Nikole Mažara,  posjetio je tvornicu Borovo d.d. te položio vijenac kod spomenika poginulim i nestalim zaposlenicima te tvrtke. Upravi i radnicima Borova koji iduće godine slave 90 godina postojanja čestitao je na kvalitetnom radu i trudu.

- Borovo je u gotovo 100-postotnom državnom vlasništvu i u više navrata smo pomogli. Drago mi je da su i ovdje uspješno korištene mjere za očuvanje radnih mjesta. Uprava i radnici postižu rezultate koji će omogućiti i vjerujem - intenzivniji način poslovanja - rekao je Plenković.

Premijer je također naglasio kako je Vlada puno napravila za Vukovar od amblematičnih odluka koje se odnose na Vukovar kao na mjesto od posebnog pijeteta, Memorijalnu bolnicu, te da su izmijenili blagdanski kalendar  pa sve do fiskalne decentralizacije, radnih mjesta i infrastrukture te Fonda za Vukovar u kojem su povećali sredstva s više od 230 milijuna kuna. Dodao je i kako je potpomogla financiranje obnove Vukovarskog tornja, a u Vukovar se vratila i Hrvatska vojska.   

Premijer je obišao i proizvodne pogone gumene i kožne obuće.

Pročitano 680 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI