Ispiši ovu stranicu

Završna faza provedbe projekta „Programeri zajednice“

Završna faza provedbe projekta „Programeri zajednice“ Arhiva HRV

PRONI Centar za socijalno podučavanje u suradnji s partnerima polako ulazi u završnu fazu provedbe projekata “Programeri zajednice”, a samim time i izrade novog Programa za mlade grada Vukovara za razdoblje 2021.-2024. koji će za cilj imati dodatno unaprijediti položaj i kvalitetu života mladih s područja grada i onih koji njemu gravitiraju.

Kako bi postigli navedeni cilj, u petak 27. studenog s početkom u 11 sati u Gradskom muzeju Vukovar provest će se završna tematska rasprava između mladih i onih koji rade s mladima – stručnjacima iz relevantnih područja, a u svrhu usuglašavanja konačnih prijedloga mjera i aktivnosti za mlade koje će biti dio nove četverogodišnje strategije za mlade na području grada Vukovara.  

Ovakav susret logičan je korak nakon provedenih 8 odvojenih tematskih rasprava u kojima su obje ciljane skupine raspravljale o problemima i rješenjima koje vide u području Obrazovanja, znanosti i cjeloživotnog učenja, Zapošljavanja i poduzetništva, Aktivnog sudjelovanja mladih i održivog razvoja zajednice, Socijalne uključenosti, Zdravlja i sporta, Kulture, Radu s mladima te Mladima u europskom i globalnom okruženju. 

Po završetku rasprave, uslijedit će izrada prijedloga Programa za mlade grada Vukovara za razdoblje 2021.-2024. te će isti biti upućen na usvajanje Gradskom vijeću.

Osim toga, tijekom prosinca radit će se i na izradi mehanizma za praćenje provedbe novog  Programa, a u svrhu lakšeg vrednovanja postignuća i mjerenja utjecaja na kvalitetu života mladih.

Pročitano 583 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI