Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109
Ispiši ovu stranicu

U OBŽ novopozitivno 180 osoba, preminule četiri oboljele osobe

U zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije u laboratorijima Kliničkog bolničkog centra Osijek i Zavoda za javno zdravstvo OBŽ testirano je ukupno 402 uzorka od kojih je 180 bilo pozitivno na koronavirus.

Najviše novopozitivnih osoba ima na području grada Osijeka s prigradskim naseljima (98) te na području općine Čepin (12), slijede Belišće (sedam), Valpovo i Bizovac (po šest), Đakovo, Beli Manastir i Petrijevci (po pet), po tri imaju Bilje, Darda, Kneževi Vinogradi, Petlovac i Semeljci, po dvije Čeminac, Donji Miholjac, Draž, Našice i Viškovci, a po jedna osoba je s područja općina Dalj, Donja Motičina, Đurđenovac, Erdut, Ernestinovo, Feričanci, Levanjska Varoš, Punitovci, Strizivojna, Trnava i Vladislavci.

Na bolničkom liječenju nalazi se ukupno 213 osoba oboljelih od COVID-19, i to 174 u KBC-u Osijek, od kojih su 46 na respiratoru, a 39 osoba hospitalizirano je u Općoj županijskoj bolnici Našice.

U zadnja 24 sata preminule su četiri osobe koje subile zaražene koronavirusom. 

Na području Osječko-baranjske županije trenutno je u samoizolaciji ukupno 2.198 osoba koje su kontakti pozitivnih osoba.

Pročitano 665 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI