Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Uz prijetnju vatrenog oružja počinila razbojništvo, nema ozlijeđenih

Tijekom vikenda na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su krađa, teška krađa i razbojništvo, priopćeno je iz ove Policijske uprave.

Naime, u periodu od 30. studenog do 5. prosinca iz voćnjaka u vinkovačkom naselju Borinci, uporabom alata, iz zemlje je izvađeno i otuđeno više desetaka sadnica kruške, čime je vlasniku, 61-godišnjaku iz Zagreba, pričinjena materijalna šteta u iznosu od više tisuća kuna.

Policija je izvijestila i o provali koja se dogodila tijekom noći 3./4. prosinca u ulici J.J. Strossmayera u Vukovaru  gdje je provaljeno u vanjski izlog galerije poklona, vlasništvo 43-godišnjaka, iz kojeg su otuđeni svi izloženi predmeti (nakit i suveniri), a materijalna šteta procijenjena je na nekoliko tisuća kuna.

Jučer, 6. prosinca oko 19,55 sati u prodavaonici u Ulici dr. Franje Tuđmana u Vukovaru nepoznata ženska osoba je uz prijetnju vatrenim oružjem počinila razbojništvo nad 23-godišnjom djelatnicom te otuđila više stotina kuna iz blagajne i mobilni telefon djelatnice. U događaju nitko nije ozlijeđen. Policija intenzivno traga za razbojnicom.

Pročitano 409 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI