Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

U Domu za stare i nemoćne u Vukovaru nema koronavirusa

Dom za stare  i nemoćne osobe u Vukovaru nema zaraženih od koronavirusa i zbog sigurnosti korisnika potpuno je zatvoren za posjete.

Osoblje doma čini velike napore kako bi situaciju s pandemijom učinilo što podnošljivijom za korisnike, ali i za njihove obitelji, naglasila je Željka Rajković, ravnateljica doma.

-Činimo maksimalne  napore kako bi ovu situaciju s koronavirusom i izolaciju naših korisnika u domu učinili što podnošljivijom budući da naši korisnici teško podnose odvojenost od svojih obitelji i nemogućnost posjeta- naglasila je Rajković.

Dodala je kako se u Domu s nestrpljenjem očekuje mogućnost cijepljenja protiv koronavirusa budući da se gotovo 90 posto korisnika izjasnilo za cijepljenje. Ravnateljica je apelirala za strpljenje ne samo korisnika nego i članova njihovih obitelji izrazivši nadu bi do blagdana možda  mogli uvesti posjete korisnicima doma, makar  i s fizičkom distancom.

-Možda će do blagdana situacija ipak biti nešto lakša i podnošljivija za naše korisnike, a time i za nas, što bi omogućilo i posjete članova obitelji korisnika našem Domu- rekla je ravnateljica Doma za stare i nemoćne. Dom za stare i nemoćne u Vukovaru skrbi o 107 korisnika.

Pročitano 507 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI