Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Grad Vukovar daruje vukovarskim mališanima 2750 božićnih paketića

Grad Vukovar će i ove godine darivati 2750 paketića vukovarskim mališanima povodom božićnih blagdana, a obuhvatit će djecu do 15. godina starosti, odnosno učenike od 1. do 8. razreda osnovnih škola na području grada Vukovara, predškolsku djecu koja pohađaju vrtiće i djecu koja ne pohađaju vrtiće.

S obzirom na epidemiološku situaciju koronavirusa  u gradu Vukovaru njihova podjela će se organizirati na način da svaka osnovna škola i predškolska ustanova  u gradu Vukovaru izvrši podjelu svojoj djeci prema epidemiološkim mjerama koje su u trenutku na snazi.

Iz Gradske uprave obavještavaju roditelje djece predškolske dobi koja ne pohađaju vrtiće da se upisi za božićne paketiće obavljaju od 08. od 18. prosinca 2020. godine. Prijavnica se nalazi na ulazu kod zaštitara i na službenim stranicama Grada Vukovara www.vukovar.hr

Za prijavu je potrebno donijeti: presliku osobne iskaznice roditelja i presliku osobne iskaznice djeteta ili rodnog lista. Za podjelu će biti naknadno i pravovremeno obaviješteni.

Pročitano 404 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI