Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Do kraja tjedna odluka župana o online nastavi u srednjim školama

Ministar obrazovanja Radovan Fuchs rekao je u ponedjeljak da će do kraja tjedna sve županije izvijestiti mjerodavno ministarstvo o odluci hoće li prijeći na online nastavu u srednjim školama, istaknuvši da se već u nekoliko županija nastava u srednjim školama i održava online, prenosi Hina.

Premijer Andrej Plenković rekao je u ponedjeljak na sjednici Vlade da će većina županija zatražiti od Ministarstva znanosti i obrazovanja da se od ponedjeljka, 14. prosinca pa do 18. siječnja iduće godine, srednje škole prebace na online nastavu. Premijer je izvijestio da će većina županija u proceduri, kako je Vlada donijela, zatražiti od Ministarstva znanosti i obrazovanja da se od ponedjeljka, 14. prosinca, srednje škole prebace na online nastavu.

Ministar Fuchs je u izjavi novinarima nakon Vladine sjednice potvrdio da su danas, a i proteklih dana, razgovarali sa svim županima jer su u ministarstvu željeli čuti kako župani vide situaciju u svojim županijama, te kako situaciju procjenjuju epidemiolozi u županijskim stožerima i ravnatelji škola u županijama. Istaknuo je da od početka pandemije koronavirusa o načinu provođenja nastave u školama odlučuju lokalni osnivači što je, smatra, dobar način.

Pročitano 389 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI