Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Od ponedjeljka sve srednje škole prelaze na online nastavu

Sve srednje škole u Hrvatskoj od ponedjeljka prelaze na online nastavu, čime se pridružuju srednjim školama u sedam županija koje su to učinile ranije, potvrdio je ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs u petak, a prenosi HINA.

U dijelu županija to nije nužno nego je još jedna potpora mjerama koje je donio Stožer da smanjimo eventualno gužvu u javnom prometu, kazao je Fuchs.

Da se ne radi o situaciji prije kraja polugodišta, vjerojatno bi ga odradili do kraja  s nastavom u školama, kazao je i dodao da je donesena odluka da se školski praznici pomaknu do 18. siječnja kako bi se dobio veći period škola u mirovanju.

-Završavamo polugodište unatoč teškom pandemijskom razdoblju na način da ćemo svega tjedan dana prije Badnjaka završiti školska godina i ovo polugodište je imalo puno više nastave nego pošle godine kad djeca zbog štrajka nisu bila u školi duže od 30 dana, bez kakve online nastave ni podrške kod kuće zbog nije postojala, kazao je.

Također, potvrdio je da će Vlada poštivati dogovor sa sindikatima i od 1. siječnja povećati plaću nastavnicima za četiri posto.

Pročitano 612 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI