Ispiši ovu stranicu

Gradonačelnik Penava čestitao Dječjem vrtiću Vukovar 1 izbor za najbolji vrtić u Hrvatskoj

Uz gradonačelnika Penavu na prijemu je bila i njegova zamjenica Ivana Mujkić Uz gradonačelnika Penavu na prijemu je bila i njegova zamjenica Ivana Mujkić GV

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava primio je u svome uredu ravnateljicu Dječjeg vrtića Vukovar I Mirjanu Kulić te joj čestitao na izboru Područnoga objekta Leptirić u Borovu naselju za najbolji vrtić u Hrvatskoj.

Vukovarski vrtić žiri je osvojio nizom nadstandarda – od zdrave prehrane, ekološke osviještenosti pa do suradnje sa zajednicom zbog koje su osvojili i nagradu za doprinos društvenom razvoju kroz provedbu volonterskih akcija.

„S ponosom i veseljem čestitam ravnateljici Mirjani Kulić i svim djelatnicima Dječjeg vrtića Vukovar I, ali i svim udrugama i ustanovama s područja Vukovara koji su suradnici vrtića te su time, naravno uz roditelje, zaslužni za ovakav uspjeh“, rekao je gradonačelnik.
Ravnateljica vrtića Mirjana Kulić rekla je kako je cijeli svoj radni vijek posvetila radu s djecom.

„Cilj nam je da zadovoljimo osnovnu dječju potrebu -  onu za odgojem i obrazovanjem jer svako dijete zaslužuje znanje koje mu pripada“, rekla je Kulić te dodala kako postoji namjera da  vukovarski vrtić postane razvojni centar te da se uspostavi suradnja s Pedagoškim fakultetom u Osijeku.

Voditeljica nagrađenoga Područnoga odjela Leptirić je Kristina Zorić Beslema.

Izbor najvrtića organizirao je nezavisni portal Gradonačelnik.hr uz stručnu podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja i Agencije za odgoj i obrazovanje.

U konkurenciji je bilo 38 vrtića.

Pročitano 625 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun