Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Poljoprivrednici iz naše županije prikupili 20 tona stočne hrane za Sisak, Petrinju i Glinu

Iz Gunje je u potresom stradala  područja Siska, Petrinje i Gline tegljačem odaslano nešto više od 20 tona kukuruza, ječma i zobi doznajemo od Mirka Kandraća inicijatora ove akcije.

-  Uvjeren sam da će potrebitima dobro doći i pomoći. Želimo im brz oporavak - poručio je Mirko Kandrać. Zahvalio je svim aktivistima iz Gunje, Račinovaca I Drenovaca koji su se uključili u akciju  te podsjetio na katastrofalnu poplavu koja je 2014. godine pogodila Gunju i ostala mjesta vukovarsko-srijemske Posavine, kada su ta mjesta primala pomoć od dobrih ljudi, Caritasa, Crvenog križa, Merhameta i onih iz naše domovine i inozemstva.
-Naime, Peradarnik u Gunji vlasnika Stjepana Lučića bio je minula dva dana sabirno mjesto za prikupljanje stočne hrane za potrebite na potresom pogođenom području Sisačko-moslavačke županije. Tu su poljoprivrednici dovozili stočnu hranu u traktorskim prikolicama, auto prikolicama i ručnim kolicima. Drago mi što ovo činimo za naše prijatelje pogođene razornim potresom – rekao je Kandrać.

Pročitano 486 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI