Ispiši ovu stranicu

U Vukovarsko-srijemskoj županiji 20 novopozitivnih na COVID-19

U Vukovarsko-srijemskoj županiji 20 novopozitivnih na COVID-19 Arhiva HRV

U Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podacima pristiglim do 8:00 sati, u posljednja 24 sata je 20 novih pozitivnih osoba na COVID-19, od čega je 10 pozitivnih na PCR testiranju, a 10 na brzom antigenom testu – izvijestio je Stožer civilne zaštite VSŽ.

Osam novooboljelih osoba je iz Vukovara, četiri iz Vinkovaca, po dvije novooboljele osobe su iz Privlake i Nuštra te po jedna iz Komletinaca, Lipovca, Slakovaca i Šarengrada. Nema preminulih osoba.

Od početka epidemije, ukupan broj oboljelih osoba je 8.259, od kojih je 7.925 osoba izliječeno, a ukupno je preminula 181 osoba.

Trenutno je u županiji 45 osoba hospitalizirano zbog COVID-19 bolesti.

U protekla 24 sata testirano je 225 osoba, te je ukupno do sada testiranih osoba na području županije 38.755.

U samoizolaciji na području županije je 467 osoba.

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji je pozitivno 26 radnika iz sustava zdravstva od kojih je tri liječnika, 20 medicinskih sestara/tehničara i tri druga zdravstvena radnika. U samoizolaciji iz sustava zdravstva je pet radnika – jedan liječnik, dvije medicinske sestre/tehničara i dva nezdravstvena radnika.

Iz sustava obrazovanja ukupno su oboljela dva nastavnika i sedam učenika, a u samoizolaciji se nalazi jedan nastavnik i 20 učenika.

Pročitano 504 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI