Ispiši ovu stranicu

Ovoga petka u Vukovaru akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Ovoga petka u Vukovaru akcija dobrovoljnog darivanja krvi Foto: Arhiv HRV-a

U prosincu prošle godine djelatnici Plive organizirali su veliku akciju prikupljanja pomoći potrebitima, a njihove su donacije preusmjerene u Gradsko društvo Crvenoga križa Vukovar. Vrijedni su volonteri  od tih donacija formirali 80 paketa pomoći koji se upravo dijele najpotrebitijima, doznajemo od ravnatelja vukovarskog Crvenog križa Vlatka Glavaša.

- Ovo je jedna lijepa gesta i ovom se prilikom zahvaljujem svim djelatnicima Plive koji su pokazali veliko srce i prikupili oko tonu hrane i higijenskih potrepština za najpotrebitije – istaknuo je Glavaš, koji ujedno najavljuje  i novu akciju dobrovoljnog darivanja krvi u Vukovaru i to već ovoga tjedna.

- U petak 29.siječnja u prostorijama Gradskoga društva Crvenoga križa Vukovar organiziramo akciju dobrovoljnoga darivanja krvi od 9 do 13 sati. Pozivamo sve da se odazovu kako bi i na ovaj humani način pomogli ljudima u potrebi. Naši su građani pokazali veliko srce u doniranju hrane, higijenskih i drugih potrepština za Petrinju,  ali i krv je neophodna. Svaka je doza dobrovoljno darovane krvi važna i dobrodošla jer samo jedna doza može spasiti tri života – naglasio je Glavaš.

Pročitano 402 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar